Hinnasto

Selaamalla alas päin löydät hinnat esiintymisistä, sävellyksistä ja sovituksista sekä opetuksesta. Ole rohkeasti yhteydessä minkä tahansa muun tyyppisen tarjouksen kanssa! 

Kaikki hinnat sovitaan aina ennen työn aloittamista. Muutoksia hintaan tulee ainoastaan silloin, jos asiakas haluaa muuttaa tai lisätä kesken työn jotain, joka oleellisesti lisää käytettyjen työtuntien määrää. 

Laskutus tapahtuu pääasiassa aina projektin jälkeen. Yli yhden kerran opetussuhteissa ensimmäinen lasku lähetetään ensimmäisen pidetyn opetustunnin jälkeen ja siitä eteen päin laskutetaan viiden opetustunnin välein.

Hintaan lisätään matkakulut yli 50 km ylittävästä matkasta sekä mahdollinen tilavuokra.

Sävellys- ja sovitustilaukset sekä opetus sisältävät alv. 24 %

Esiintymiset

Esiinnyn pianistina ja urkurina soittamalla julkisia konsertteja, kotikonsertteja, häitä, hautajaisia, säestyksiä, improvisointeja sekä taustamusiikkia tilaisuuksissa tai esimerkiksi mainosvideoihin yrityksille ja yksityishenkilöille. 

Jokaisen esiintymisen ohjelmisto on aina sovittavissa. Voit kertoa suuntaa antavan toiveen ohjelmistosta ja ehdotan sen perusteella sopivia kappaleita ohjelmistostani. Aikataulusta riippuen opettelen myös ohjelmistoni ulkopuolisia teoksia. Ole siis mieluummin aina ajoissa tilauksen kanssa. Hinnaston kestot tarkoittavat musiikin soivaa kestoa.

Olen esiintynyt soolopianistina, kamaripianistina, liedpianistina, säestäjänä ja urkurina vuodesta 2013 lähtien. Pitkällä kokemuksella ja Suomen korkeimmalla musiikkialan koulutuksella (Taideyliopiston Sibelius-Akatemia) takaan unohtumattomimmat musiikkielämykset. Klassisen musiikin lisäksi minulla on osaamista ja koulutusta myös kirkkomuusikkona.  

 • Julkinen soolokonsertti 20-30 min: 329€
 
 • Julkinen soolokonsertti 50-60 min: 659€ 
 
 • Vihkiminen tai hautajaiset: 299€          
Lisäksi konsultoin myös musiikkivalintoihin liittyvissä kysymyksissä ja autan tarvittaessa soittajien ja laulajien etsinnässä.
 
 • Musiikki ja säestykset hääjuhlassa tai
  muistotilaisuudessa: 499€
Musiikit sisältävät kaikki säestykset ja taustamusiikit sekä 1-3 haastavampaa soolo- tai kamarimusiikkiteosta. Olen käytettävissä juhlassa noin kuuden tunnin ajan.
 
 • Kotikonsertti tai perhejuhla 20-30 min: 279€
Musiikit yhtenä kokonaisuutena tai ripoteltuna. Ohjelmistona joko soolopiano/urkumusiikkia. Olen paikalla noin kahden tunnin ajan, jonka aikana musiikit kuullaan. 
 
 • Kotikonsertti tai perhejuhla laulajan kanssa 20-30 min: 319€
Musiikit yhtenä kokonaisuutena tai ripoteltuna. Ohjelmistona laulumusiikkia laulajapartnerini kanssa (Laulaja riippuu tilausajankohdasta). Olemme paikalla noin kahden tunnin ajan, jonka aikana laulut kuullaan.
 
 • Taustamusiikki 20-30 min: 149
Piano- tai urkumusiikkia yritys- tai yksityistilaisuuden taustalle tai esimerkiksi mainosvideoon.

Sävellykset ja sovitukset

Teen sävellyksiä, sovituksia ja nuotinnoksia asiakkaan tarpeisiin. Kaikki sävellykset ja sovitukset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa voin auttaa myös sovitukseen tarvittavien esiintyjien etsinnässä. Sävellän ja sovitan ensisijaisesti pianolle, uruille, kuoroille sekä jousisoittajille.

Teen transkriptioita. Se tarkoittaa esimerkiksi orkesterikappaleen sovittamista uruille tai vaikkapa pianokappaleen sovittamista jousiyhtyeelle. 

Teen nuotinnoksia ja nuottien digitalisointeja. Jos sävellät itse lauluja korvakuulolta tai käsin kirjoittamalla, voit tilata siihen nuotit digitaalisessa muodossa.

Teen mielelläni sovituksia ja sävellyksiä myös pedagogiseen tarkoitukseen, esimerkiksi soitonopettajille.

Teen kaikki sävellykset ja sovitukset digitaalisina nuotteina, jotka asiakas saa sovittuun päivämäärään mennessä sähköpostiinsa.

Tilauksen kanssa kannattaa olla ajoissa varsinkin, kun esityspäivä on jo tiedossa! Lopullinen hinta määräytyy ensimmäisen tapaamisen tai etäneuvottelun jälkeen. Useamman kuin kahden teoksen tilaamisessa huomioidaan määräalennus! 

Olen säveltänyt ja sovittanut vuodesta 2013 lähtien. Olen saanut enimmäkseen sovitustilauksia muun muassa häihin, hautajaisiin ja levyille. Vuosien kokemuksella ja erityisesti Sibelius-Akatemiassa saamallani koulutuksella takaan laadukkaan työjäljen.

 • Lyhyt sovitus, transkriptio tai nuotinnos 49-299€
Noin 30-50 tahdin mittainen kokonaisuus. Sisältää tarpeen mukaan yhden 30-60 minuutin mittaisen (etä)tapaamisen tai viestineuvottelun asiakkaan kanssa prosessin alussa.
 
 • Pitkä sovitus, transkriptio tai nuotinnos 299-599€
Noin 50 tahdin mittainen tai pidempi kokonaisuus. Sisältää kaksi noin 30-60 minuutin (etä)tapaamista tai viestineuvottelua asiakkaan kanssa prosessin alussa ja keskivaiheilla.
 
 • Uusi sävellys 199-2499€
Täysin uuden sävellyksen luominen asiakkaan toiveiden mukaan. Sisältää 2-4 (etä)tapaamista asiakkaan kanssa prosessin aikana. Yli kuukauden työtunteja vaativissa sävellyksissä noudatetaan Suomen Säveltäjät ry:n palkkiosuosituksia.

Opetus

Opetan pianonsoittoa ja säveltämistä. Voit saada yksityis- ja duotunteja joko pianonsoitossa tai säveltämisessä, mutta myös räätälöidysti molemmissa.

Yksityistunneilla saat yksilöopetusta pianonsoitossa ja/tai säveltämisessä.

Duotunneilla saat duo-opetusta esimerkiksi ystävän tai sisaruksen kanssa. Pianonsoiton ja/tai sävellyksen duotunneilla keskitytään ensisijaisesti nelikätisen pianomusiikin soittamiseen tai yhteisen sävellyksen luomiseen. Duotunteihin kuuluu kuitenkin jonkin verran myös yksilöopetusta. Duotuntien hinnat ovat samat kuin yksilötunneissa.

Jokainen opetus räätälöidään oppilaan toiveiden mukaan. Oppilas voi esimerkiksi käyttää 10×60 tunneista puolet pianotunteihin ja puolet sävellystunteihin.

Opetukseeni ovat kaikki tervetulleita iästä ja tasosta riippumatta. Opettajan uralla olen ehtinyt opettaa kaikenikäisiä ja -tasoisia 6-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin. Opetan suomeksi ja englanniksi.

Opetus tapahtuu Etelä-Tuusulassa tai kotonasi, mikäli opetuspaikka on alle 20 kilometrin päässä Etelä-Tuusulasta ja kotoasi löytyy riittävän hyvä piano.

Opetan myös etäyhteydellä! Tällöin pianotunneissa on tärkeää, että on riittävän hyvä soitin ja mikrofoni. Sävellystunnit onnistuvat erinomaisesti etänä.

Jokainen viiden ja 10 kerran opetussuhde sisältää noin 15-30 minuutin mittaisen (etä)tapaamisen, jossa kartoitetaan oppilaan toiveita tuntien suhteen.

Laskutus tapahtuu viiden opetuskerran välein. Puolet laskusta tulee ensimmäisen pidetyn tunnin jälkeen ja seuraavat aina viiden pidetyn opetuskerran välein. 

Toimin lukuvuonna 2022-2023 Käpylän musiikkiopistossa pianonsoitonopettajan sijaisena (24.10.-21.4.). Työpäiväni siellä ovat maanantaista torstaihin noin klo 13-19 välillä. Näin ollen opetus sopii parhaiten perjantaisin tai ma-to ennen klo 12. Käpylän työn päättyessä 21.4.2023 kalenterini väljenee ja voin opettaa minä arkipäivänä tahansa. Viikonloppuisin opetan vain poikkeustapauksissa.

Olen opettanut vuodesta 2017 lähtien. Sain ensimmäisen piano-oppilaani Sibelius-Akatemian opintojen aikana ja sen jälkeen olen opettanut pianonsoittoa aktiivisesti musiikkiopistoissa ja yksityisesti. Säveltämistä opetin ensi kerran syksyllä 2020 sävellyspedagogiikkaopintoihini liittyvässä harjoittelussa. Haluan tarjota oppilailleni mahdollisuuden yhdistää pianonsoitto ja säveltäminen.

 

 • Pianotunti tai sävellystunti 1×45 min: 58€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 1×60 min: 77
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 5×45 min: 255€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 5×60 min: 339€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 10×45 min: 499€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 10×60 min: 662€
 
Hinnat ovat samat sekä yksilö- että ja duotunneissa. Duotunneilla soittaminen keskittyy kuitenkin enemmän nelikätiseen pianomusiikkiin tai yhteissäveltämiseen.