Palvelut ja hinnasto

TIEDOTE! (Annettu 19.12.2023)

Seuraavat kotikonsertit, muut keikat, sävellys- ja sovitustilaukset sekä opetus buukataan elokuun 2024 jälkeiselle ajalle!

ESIINTYMISET
KAIKKI ESIINTYMISPALVELUT:

 • KOTIKONSERTTI PIANOMUSIIKILLA (30 min soiva kesto + juonnot 30 min): 379€
 • KOTIKONSERTTI LAULAJAN KANSSA (30 min soiva kesto + juonnot 30 min): 489€

Hintaan sisältyy:

– Musiikit kuullaan yhtenä tai kahtena kokonaisuutena tai ripoteltuna. 
– Ohjelmistona joko soolopiano/urkumusiikkia, joka valitaan alla olevan ohjelmistolistauksen mukaan. Lataa ohjelmistolistaus alla olevasta painikkeesta ”Kotikonsertti, pianomusiikki”.
– Kotikonsertissa laulajan kanssa saat toivoa laulajaa omalta alueeltasi. Tarvittaessa suosittelen laulajaa kappaletoiveidesi perusteella! Yhteistyökumppaneinani on laulajia ympäri Suomea. Lataa laulajien esittelyt alla olevasta painikkeesta ”Kotikonsertti laulajan kanssa”.
– Viivyn/viivymme paikalla noin kahden tunnin ajan, jonka aikana musiikit kuullaan.
– Kotikonserttiin kuuluu keskeisenä osana juonnot (noin 30 min). Kerron/kerromme kaikista kappaleista, niiden taustoista ja  esittämisestä ym. Jos erityinen toive on, että juontoja ei tule, se on myös mahdollista.
– Voit kysyä kotikonsertin lomassa mistä tahansa kappaleisiin, musiikkiin tai muusikon ammattiin liittyvää. Haluan/haluamme olla läsnä teille kotikonsertissa ja vastata teiltä tulleisiin kysymyksiin parhaamme mukaan!
– Kotikonsertti sopii tilattavaksi ohjelmanumerona minkä tahansa tilaisuuden yhteyteen, kuten esim. syntymäpäiville, illanviettoon, polttareihin tai pikkujouluihin.
– Kohteessa ei tarvitse välttämättä olla pianoa, sillä otan tarvittaessa oman sähköpianoni mukaan. 
 
 • KOTIKONSERTTI PIANOMUSIIKILLA -LAHJAKORTTI (30 min soiva kesto + juonnot 30 min): 379€

 • KOTIKONSERTTI LAULAJAN KANSSA -LAHJAKORTTI: (30 min soiva kesto + juonnot 30 min): 489€

Lisätietoa lahjakorteista:

– Kaikissa lahjakorteissa on kolmen vuoden käyttöaika. Lahjakorttia ei hyvitetä rahaksi.
– Lahjakortti lähetetään postiosoitteeseesi tai halutessasi suoraan lahjakortin saajalle. Halutessasi saat myös digitaalisen version lahjakortista.
– Lahjakortin saaja sopii Aaron Aholan kanssa kotikonsertin tarkemman ajankohdan ja muut yksityiskohdat. Lahjakortin käytön periaatteet ovat samat kuin normaalissa kotikonserttitilauksessa.
– Lahjakortti laskutetaan ostajalta heti lahjakortin luovutuksen jälkeen.
– Mahdolliset aiheutuneet matkakulut laskutetaan lahjakortin ostajalta myöhemmin kun kotikonsertti on ohi. 
HUOM! Lahjakortin ostaja maksaa vain 50% eli puolet aiheutuneista matkakuluista! Matkakuluksi luetaan matkat julkisilla kulkuneuvoilla tai yli 50 km ylittävät matkat autolla (0,53€/km.). 
 
LATAA ALLA OLEVASTA PAINIKKEESTA KOTIKONSERTTI PIANOMUSIIKILLA -OHJELMISTOLISTAUS!
 
LATAA ALLA OLEVASTA PAINIKKEESTA KOTIKONSERTTI LAULAJAN KANSSA LAULAJA-YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN ESITTELY!
 
 • KOTIKONSERTTI PIANOMUSIIKILLA YRITYKSILLE (30 min soiva kesto + juonnot 30 min): 758€
 
 • KOTIKONSERTTI LAULAJAN KANSSA YRITYKSILLE (30 min soiva kesto + juonnot 30 min): 978€ 
 
 • JULKINEN KONSERTTI 25-30 min (soiva kesto): 599€
 
 • JULKINEN KONSERTTI 55-60 min (soiva kesto): 999€ 
 
 • VIHKIMINEN TAI HAUTAJAISET: 439€          
Hintaan sisältyy:
– Musiikkien soittaminen tilaisuudessa toiveiden pojalta pianolla tai uruilla
– Konsultointi ja organisointi musiikkivalintoihin liittyvissä kysymyksissä
– Auttaminen tarvittavien soittajien ja laulajien etsinnässä sekä tarpeen mukaan yhteisten harjoitusten sopiminen heidän kanssaan
– Uusien sovitusten tekeminen tarvittaessa halutuille kokoonpanoille
 
 • MUSIIKKI JA SÄESTYKSET HÄÄJUHLASSA TAI MUISTOTILAISUUDESSA: 639€
Hintaan sisältyy:
– Musiikit ja kaikki säestykset ja taustamusiikit sekä 1-3 haastavampaa soolo- tai kamarimusiikkiteosta toiveiden pohjalta pianolla tai uruilla
– Olen käytettävissä juhlassa noin kuuden tunnin ajan
– Konsultointi ja organisointi musiikkivalintoihin liittyvissä kysymyksissä
– Auttaminen tarvittavien soittajien ja laulajien etsinnässä sekä tarpeen mukaan yhteisten harjoitusten sopiminen heidän kanssaan
– Uusien sovitusten tekeminen tarvittaessa halutuille kokoonpanoille
 
 • TAUSTAMUSIIKKI (20-30 min soiva kesto): 149
Hintaan sisältyy:
– Piano- tai urkumusiikkia yritys- tai yksityistilaisuuden taustalle tai esimerkiksi mainosvideoon toiveiden pohjalta
 

 

 • TAUSTANAUHA LAULAJAN TAI SOITTAJAN HARJOITUSKÄYTTÖÖN: 1,8€/ 1 tahti (sis. alv. 24 %)

 •  
Hintaan sisältyy:
– Digitaalinen taustanauha, esimerkkinä 50-tahdin mittainen laulu maksaisi 90€ 1,8€/ 1 tahti (sis. alv. 24 %)
– Asiakas lähettää minulle nuotit haluamastaan laulusta tai kappaleesta, josta teen nauhan asiakkaan valinnan mukaan joko pianolla tai uruilla
AJANKOHTAISTA:
– Lokakuun 2023 -elokuun 2024 aikana tilatut kotikonsertit ja muut keikat toteutetaan elokuun 2024 jälkeisenä aikana (lue lisää yllä olevasta tiedotteesta!)
 
Esiinnyn pianistina ja urkurina soittamalla julkisia konsertteja, kotikonsertteja, häitä, hautajaisia, säestyksiä, improvisointeja sekä taustamusiikkia tilaisuuksissa tai esimerkiksi mainosvideoihin yrityksille ja yksityishenkilöille.
 
Jokaisen esiintymisen ohjelmisto on aina sovittavissa. Voit kertoa suuntaa antavan toiveen ohjelmistosta ja saat kuultavaksesi soittolistan, jossa on kappale-ehdotuksia. Aikataulusta riippuen opettelen myös ohjelmistoni ulkopuolisia teoksia. Ole siis mieluummin aina ajoissa tilauksen kanssa. Hinnaston kestot tarkoittavat musiikin soivaa kestoa.
Olen esiintynyt soolopianistina, kamaripianistina, liedpianistina, säestäjänä ja urkurina vuodesta 2013 lähtien. Pitkällä kokemuksella ja Suomen korkeimmalla musiikkialan koulutuksella (Taideyliopiston Sibelius-Akatemia) takaan unohtumattomimmat musiikkielämykset. Klassisen musiikin lisäksi minulla on osaamista ja koulutusta myös kirkkomuusikkona.  

SÄVELLYKSET JA SOVITUKSET

KAIKKI SÄVELLYS- & SOVITUSPALVELUT:
 • LYHYT SOVITUS; TRANSKRIPTIO TAI NUOTINNOS: 49-299€
Noin 30-50 tahdin mittainen kokonaisuus. Sisältää tarpeen mukaan yhden 30-60 minuutin mittaisen (etä)tapaamisen tai viestineuvottelun asiakkaan kanssa prosessin alussa.
 
 • PITKÄ SOVITUS; TRANSKRIPTIO TAI NUOTINNOS: 299-599€
Noin 50 tahdin mittainen tai pidempi kokonaisuus. Sisältää kaksi noin 30-60 minuutin (etä)tapaamista tai viestineuvottelua asiakkaan kanssa prosessin alussa ja keskivaiheilla.
 
 • UUSI SÄVELLYS: 199-2499€
Täysin uuden sävellyksen luominen asiakkaan toiveiden mukaan. Sisältää 2-4 (etä)tapaamista asiakkaan kanssa prosessin aikana. Yli kuukauden työtunteja vaativissa sävellyksissä noudatetaan Suomen Säveltäjät ry:n palkkiosuosituksia.
 
Teen sävellyksiä, sovituksia ja nuotinnoksia asiakkaan tarpeisiin. Kaikki sävellykset ja sovitukset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa voin auttaa myös sovitukseen tarvittavien esiintyjien etsinnässä. Sävellän ja sovitan ensisijaisesti pianolle, uruille, kuoroille sekä jousisoittajille.
Teen transkriptioita. Se tarkoittaa esimerkiksi orkesterikappaleen sovittamista uruille tai vaikkapa pianokappaleen sovittamista jousiyhtyeelle. 
Teen nuotinnoksia ja nuottien digitalisointeja. Jos sävellät itse lauluja korvakuulolta tai käsin kirjoittamalla, voit tilata siihen nuotit digitaalisessa muodossa.
Teen mielelläni sovituksia ja sävellyksiä myös pedagogiseen tarkoitukseen, esimerkiksi soitonopettajille.
Teen kaikki sävellykset ja sovitukset digitaalisina nuotteina, jotka asiakas saa sovittuun päivämäärään mennessä sähköpostiinsa.
Tilauksen kanssa kannattaa olla ajoissa varsinkin, kun esityspäivä on jo tiedossa! Lopullinen hinta määräytyy ensimmäisen tapaamisen tai etäneuvottelun jälkeen. Useamman kuin kahden teoksen tilaamisessa huomioidaan määräalennus! 
Olen säveltänyt ja sovittanut vuodesta 2013 lähtien. Olen saanut enimmäkseen sovitustilauksia muun muassa häihin, hautajaisiin ja levyille. Vuosien kokemuksella ja erityisesti Sibelius-Akatemiassa saamallani koulutuksella (sävellys-, teoria-, satsi- ja soitinnusopintoja) takaan laadukkaan työjäljen.

OPETUS

KAIKKI OPETUSPALVELUT:
 • KOKEILUTUNTI 1x45min: 36€ (Voi käyttää vain kerran)
 
 • PIANO- TAI SÄVELLYSTUNTI 1×45 min: 60€
 
 • PIANO- TAI SÄVELLYSTUNTI 1×60 min: 80
 
 • PIANO- TAI SÄVELLYSTUNTI 5×45 min: 276€
 
 • PIANO- TAI SÄVELLYSTUNTI 5×60 min: 368€
 
 • PIANO- TAI SÄVELLYSTUNTI 10×45 min: 540€
 
 • PIANO- TAI SÄVELLYSTUNTI 10×60 min: 720€
 • PIANO- TAI SÄVELLYSTUNTI 20×45 min: 1056€
 
 • PIANO- TAI SÄVELLYSTUNTI 20×60 min: 1408€
 • TUNNIT OPPILAAN KOTONA: +18€/opetuskerta
 
HUOM! Hinnat ovat samat sekä yksilö- että ja duotunneissa. Duotunneilla soittaminen keskittyy kuitenkin enemmän nelikätiseen pianomusiikkiin tai yhteissäveltämiseen.
 
AJANKOHTAISTA:
– Lukuvuonna 2023-2024 toimin päätoimisesti Porvoonseudun musiikkiopistossa. En ota enää vastaan uusia yksityisoppilaita tälle vuodelle!
– Otan kuitenkin oppilasvarauksia vastaan lukuvuodelle 2024-2025! Ole siis rohkeasti yhteydessä, jos piano- ja sävellystunnit kiinnostavat!
 
Opetan pianonsoittoa ja säveltämistä. Voit saada yksityis- ja duotunteja joko pianonsoitossa tai säveltämisessä, mutta myös räätälöidysti molemmissa.
Yksityistunneilla saat yksilöopetusta pianonsoitossa ja/tai säveltämisessä.
Duotunneilla saat duo-opetusta esimerkiksi ystävän tai sisaruksen kanssa. Pianonsoiton ja/tai sävellyksen duotunneilla keskitytään ensisijaisesti nelikätisen pianomusiikin soittamiseen tai yhteisen sävellyksen luomiseen. Duotunteihin kuuluu kuitenkin jonkin verran myös yksilöopetusta. Duotuntien hinnat ovat samat kuin yksilötunneissa.
Jokainen opetus räätälöidään oppilaan toiveiden mukaan. Oppilas voi esimerkiksi käyttää 10×60 tunneista puolet pianotunteihin ja puolet sävellystunteihin.
Opetukseeni ovat kaikki tervetulleita iästä ja tasosta riippumatta. Opettajan uralla olen ehtinyt opettaa kaikenikäisiä ja -tasoisia 6-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin. Opetan suomeksi ja englanniksi.
Opetus tapahtuu opetushuoneellani Kellokoskella. Mikäli kotoasi löytyy soitin, kuljen myös mielelläni kotonasi opettamassa lisämaksusta.
Opetan myös etäyhteydellä! Tällöin pianotunneissa on tärkeää, että on riittävän hyvä soitin ja mikrofoni. Sävellystunnit onnistuvat erinomaisesti etänä.
Jokainen viiden ja 10 kerran opetussuhde sisältää noin 15-30 minuutin mittaisen (etä)tapaamisen, jossa kartoitetaan oppilaan toiveita tuntien suhteen.
Laskutus tapahtuu viiden opetuskerran välein. Puolet laskusta tulee ensimmäisen pidetyn tunnin jälkeen ja seuraavat aina viiden pidetyn opetuskerran välein. 
Olen opettanut vuodesta 2017 lähtien. Sain ensimmäisen piano-oppilaani Sibelius-Akatemian opintojen aikana ja sen jälkeen olen opettanut pianonsoittoa aktiivisesti musiikkiopistoissa ja yksityisesti. Säveltämistä opetin ensi kerran syksyllä 2020 sävellyspedagogiikkaopintoihini liittyvässä harjoittelussa. Haluan tarjota oppilailleni mahdollisuuden yhdistää pianonsoitto ja säveltäminen.

 

INFO:

 • Maksutapana on laskutus sähköpostiisi.
 
 • Smartumin, Edenredin ja Epassin kulttuuriedulla voit maksaa kotikonsertteja, kotikonsertti-lahjakortteja henkilökohtaiseen käyttöön sekä piano- ja sävellystunteja!

Ohjeet kulttuuriedulla maksamiseen:

 1. Ole ensin minuun yhteydessä tilauksesta ja mainitse, että maksat kulttuuriedulla.
 2. Maksa valitsemasi summa palveluntarjoajan sivuilla tai sovelluksessa ja lähetä minulle kuitti maksusuorituksesta.
 3. Voit maksaa kulttuuriedulla kokonaan tai osittain. Ylitsejäävästä osuudesta saat laskun sähköpostiisi normaalisti.
 
 • Hintoihin lisätään matkakulut joko julkisten kulkuneuvojen mukaan tai autolla 50 kilometriä ylittävän matkan osalta 0,53€/km. Saat arvion matkakuluista tilauksen yhteydessä.
 
 • Kaikki hinnat sovitaan aina ennen työn aloittamista. Muutoksia hintaan tulee ainoastaan silloin, jos asiakas haluaa muuttaa tai lisätä kesken työn jotain, joka oleellisesti lisää käytettyjen työtuntien määrää.
 
 • Laskutus tapahtuu pääasiassa aina projektin jälkeen. Yli yhden kerran opetussuhteissa ensimmäinen lasku lähetetään ensimmäisen pidetyn opetustunnin jälkeen ja siitä eteen päin laskutetaan viiden opetustunnin välein.
 
 • Sävellys- ja sovitustilaukset, taustanauha-palvelu sekä opetus sisältävät alv. 24 % (Nuoteissa alv. 10%). 
 

Ole rohkeasti yhteydessä minkä tahansa muun tyyppisen tarjouksen kanssa!

Liity sähköpostilistalle eli sisäpiiriin alla olevassa kentässä, niin tiedät ensimmäisenä kaikista tulevista konserteista ja projekteistani. Saat myös erikoistarjouksia, jotka on kohdistettu vain sähköpostilistaan kuuluville!