Palvelut ja hinnasto

KOTIKONSERTTI-LAHJAKORTIT NYT SAATAVILLA! 

Lahjakorttien lisäksi julkaistiin: 
– Kotikonserttien ohjelmistolistaukset
– Taustanauhapalvelu
–  20×45 min ja 20×60 min opetuspaketit
LUE LISÄÄ ALTA! 
 
LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE!
Uusien tuotteiden ja palveluiden myötä kaikki sähköpostilistalle liittyneet saavat yllätyksen sähköpostiinsa! 
Jos, et vielä ole liittynyt sähköpostilistalle, niin käy tekemässä se sivuston alalaidassa olevassa kentässä ”Liity sähköpostilistalle”, niin yllätys lähetetään sähköpostiisi!
ESIINTYMISET

UUTTA!

– Kotikonsertti-lahjakortti: (25-30 min soiva kesto): 379€
 
– Kotikonsertti laulajan kanssa -lahjakortti: (25-30 min soiva kesto): 489€
Kaikissa lahjakorteissa on kolmen vuoden käyttöaika. Lahjakorttia ei hyvitetä rahaksi.
Tilatessaan lahjakortin asiakas maksaa ensin lahjakortin (mahdollista maksaa myös useammassa erässä!)
Tilauksen yhteydessä asiakas kertoo posti-osoitteensa, johon lahjakortti lähetetään. Asiakkaan päätettävissä on, sovitaanko kotikonsertin ajankohta tilaajan vai lahjakortin saajan kanssa.
 Lahjakortin käytön periaatteet ovat samat kuin kotikonserttitilauksessa.
HUOM! Kotikonsertin (piano- tai urkumusiikki) ohjelmisto valitaan kotikonserttien ohjelmistolistauksesta! Lataa ohjelmistolistaus alla olevasta painikkeesta!
 
– Taustanauha laulajan tai soittajan harjoituskäyttöön: 1,8€/ 1 tahti (sis. alv. 24%)
Esimerkkinä 50-tahdin mittainen laulu maksaisi 90€.
Asiakas lähettää minulle nuotit haluamastaan laulusta tai kappaleesta, josta teen nauhan asiakkaan valinnan mukaan joko pianolla tai uruilla. Lähetän asiakkaalle nauhasta ladattavan äänitetiedoston, jonka hän voi ladata omalle laitteelleen.
KAIKKI ESIINTYMISPALVELUT:
 • Julkinen soolokonsertti 25-30 min (soiva kesto): 599€
 
 • Julkinen soolokonsertti 55-60 min (soiva kesto): 999€ 
 
 • Vihkiminen tai hautajaiset: 439€          
Lisäksi konsultoin myös musiikkivalintoihin liittyvissä kysymyksissä ja autan tarvittaessa soittajien ja laulajien etsinnässä.
 
 • Musiikki ja säestykset hääjuhlassa tai
  muistotilaisuudessa: 639€
Musiikit sisältävät kaikki säestykset ja taustamusiikit sekä 1-3 haastavampaa soolo- tai kamarimusiikkiteosta. Olen käytettävissä juhlassa noin kuuden tunnin ajan.
 
 • Kotikonsertti 25-30 min (soiva kesto): 379€
Musiikit yhtenä kokonaisuutena tai ripoteltuna. Ohjelmistona joko soolopiano/urkumusiikkia. Olen paikalla noin kahden tunnin ajan, jonka aikana musiikit kuullaan. 
 
 • Kotikonsertti laulajan kanssa 25-30 min (soiva kesto): 489€
Musiikit yhtenä kokonaisuutena tai ripoteltuna. Ohjelmistona laulumusiikkia laulajapartnerini kanssa (Laulaja riippuu tilausajankohdasta). Laulajan äänialaa voi toivoa: sopraano, baritoni tai tenori. Olemme paikalla noin kahden tunnin ajan, jonka aikana laulut kuullaan.
HUOM! Kotikonsertin (piano- tai urkumusiikki) ohjelmisto valitaan kotikonserttien ohjelmistolistauksesta! Lataa ohjelmistolistaus alla olevasta painikkeesta!
 
 • Taustamusiikki 25-30 min (soiva kesto): 149
Piano- tai urkumusiikkia yritys- tai yksityistilaisuuden taustalle tai esimerkiksi mainosvideoon.
 
 AJANKOHTAISTA:
– Lukuvuonna 2023-2024 teen rajoitetun määrän esiintymisiä, joten ole ajoissa yhteydessä, mikäli haluat varmistua pääsystäni esiintymään tilaisuuteesi!  
– Kesä-heinäkuussa 2024 olen lomalla, joten en silloin ota vastaan esiintymistarjouksia!
– Elo-marraskuussa 2024 teen rajoitetun määrän esiintymisiä, joten ole ajoissa yhteydessä, mikäli haluat varmistua pääsystäni esiintymään tilaisuuteesi!
 
Esiinnyn pianistina ja urkurina soittamalla julkisia konsertteja, kotikonsertteja, häitä, hautajaisia, säestyksiä, improvisointeja sekä taustamusiikkia tilaisuuksissa tai esimerkiksi mainosvideoihin yrityksille ja yksityishenkilöille.
 
Jokaisen esiintymisen ohjelmisto on aina sovittavissa. Voit kertoa suuntaa antavan toiveen ohjelmistosta ja saat kuultavaksesi soittolistan, jossa on kappale-ehdotuksia. Aikataulusta riippuen opettelen myös ohjelmistoni ulkopuolisia teoksia. Ole siis mieluummin aina ajoissa tilauksen kanssa. Hinnaston kestot tarkoittavat musiikin soivaa kestoa.
Olen esiintynyt soolopianistina, kamaripianistina, liedpianistina, säestäjänä ja urkurina vuodesta 2013 lähtien. Pitkällä kokemuksella ja Suomen korkeimmalla musiikkialan koulutuksella (Taideyliopiston Sibelius-Akatemia) takaan unohtumattomimmat musiikkielämykset. Klassisen musiikin lisäksi minulla on osaamista ja koulutusta myös kirkkomuusikkona.  

SÄVELLYKSET JA SOVITUKSET

KAIKKI SÄVELLYS- & SOVITUSPALVELUT:
 • Lyhyt sovitus, transkriptio tai nuotinnos 49-299€
Noin 30-50 tahdin mittainen kokonaisuus. Sisältää tarpeen mukaan yhden 30-60 minuutin mittaisen (etä)tapaamisen tai viestineuvottelun asiakkaan kanssa prosessin alussa.
 
 • Pitkä sovitus, transkriptio tai nuotinnos 299-599€
Noin 50 tahdin mittainen tai pidempi kokonaisuus. Sisältää kaksi noin 30-60 minuutin (etä)tapaamista tai viestineuvottelua asiakkaan kanssa prosessin alussa ja keskivaiheilla.
 
 • Uusi sävellys 199-2499€
Täysin uuden sävellyksen luominen asiakkaan toiveiden mukaan. Sisältää 2-4 (etä)tapaamista asiakkaan kanssa prosessin aikana. Yli kuukauden työtunteja vaativissa sävellyksissä noudatetaan Suomen Säveltäjät ry:n palkkiosuosituksia.
 
Teen sävellyksiä, sovituksia ja nuotinnoksia asiakkaan tarpeisiin. Kaikki sävellykset ja sovitukset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa voin auttaa myös sovitukseen tarvittavien esiintyjien etsinnässä. Sävellän ja sovitan ensisijaisesti pianolle, uruille, kuoroille sekä jousisoittajille.
Teen transkriptioita. Se tarkoittaa esimerkiksi orkesterikappaleen sovittamista uruille tai vaikkapa pianokappaleen sovittamista jousiyhtyeelle. 
Teen nuotinnoksia ja nuottien digitalisointeja. Jos sävellät itse lauluja korvakuulolta tai käsin kirjoittamalla, voit tilata siihen nuotit digitaalisessa muodossa.
Teen mielelläni sovituksia ja sävellyksiä myös pedagogiseen tarkoitukseen, esimerkiksi soitonopettajille.
Teen kaikki sävellykset ja sovitukset digitaalisina nuotteina, jotka asiakas saa sovittuun päivämäärään mennessä sähköpostiinsa.
Tilauksen kanssa kannattaa olla ajoissa varsinkin, kun esityspäivä on jo tiedossa! Lopullinen hinta määräytyy ensimmäisen tapaamisen tai etäneuvottelun jälkeen. Useamman kuin kahden teoksen tilaamisessa huomioidaan määräalennus! 
Olen säveltänyt ja sovittanut vuodesta 2013 lähtien. Olen saanut enimmäkseen sovitustilauksia muun muassa häihin, hautajaisiin ja levyille. Vuosien kokemuksella ja erityisesti Sibelius-Akatemiassa saamallani koulutuksella takaan laadukkaan työjäljen.

OPETUS

UUTTA!

20 kerran opetuspaketit soveltuvat yhden lukuvuoden soittotunneiksi! Huomaa, että 20 kerran paketti tulee kaikista edullisimmaksi (-12%!)

– Pianotunti tai sävellystunti 20×45 min: 1056€

 

– Pianotunti tai sävellystunti 20×60 min: 1408€

 

KAIKKI OPETUSPALVELUT:
 • Kokeilutunti 1x45min: 36€ (Voi käyttää vain kerran)
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 1×45 min: 60€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 1×60 min: 80
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 5×45 min: 276€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 5×60 min: 368€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 10×45 min: 540€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 20×60 min: 720€
 • Pianotunti tai sävellystunti 20×45 min: 1056€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 20×60 min: 1408€
 • Tunnit oppilaan kotona: +18€/opetuskerta
 
HUOM! Hinnat ovat samat sekä yksilö- että ja duotunneissa. Duotunneilla soittaminen keskittyy kuitenkin enemmän nelikätiseen pianomusiikkiin tai yhteissäveltämiseen.
 
AJANKOHTAISTA:
– Lukuvuonna 2023-2024 toimin päätoimisesti Porvoonseudun musiikkiopistossa. Otan siis 2023-2024 vastaan vain rajoitetun määrän yksityisoppilaita.
– Ole siis ajoissa yhteydessä, mikäli haluat varmistaa oppilaspaikkasi!
 
Opetan pianonsoittoa ja säveltämistä. Voit saada yksityis- ja duotunteja joko pianonsoitossa tai säveltämisessä, mutta myös räätälöidysti molemmissa.
Yksityistunneilla saat yksilöopetusta pianonsoitossa ja/tai säveltämisessä.
Duotunneilla saat duo-opetusta esimerkiksi ystävän tai sisaruksen kanssa. Pianonsoiton ja/tai sävellyksen duotunneilla keskitytään ensisijaisesti nelikätisen pianomusiikin soittamiseen tai yhteisen sävellyksen luomiseen. Duotunteihin kuuluu kuitenkin jonkin verran myös yksilöopetusta. Duotuntien hinnat ovat samat kuin yksilötunneissa.
Jokainen opetus räätälöidään oppilaan toiveiden mukaan. Oppilas voi esimerkiksi käyttää 10×60 tunneista puolet pianotunteihin ja puolet sävellystunteihin.
Opetukseeni ovat kaikki tervetulleita iästä ja tasosta riippumatta. Opettajan uralla olen ehtinyt opettaa kaikenikäisiä ja -tasoisia 6-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin. Opetan suomeksi ja englanniksi.
Opetus tapahtuu opetushuoneellani Kellokoskella. Mikäli kotoasi löytyy soitin, kuljen myös mielelläni kotonasi opettamassa lisämaksusta.
Opetan myös etäyhteydellä! Tällöin pianotunneissa on tärkeää, että on riittävän hyvä soitin ja mikrofoni. Sävellystunnit onnistuvat erinomaisesti etänä.
Jokainen viiden ja 10 kerran opetussuhde sisältää noin 15-30 minuutin mittaisen (etä)tapaamisen, jossa kartoitetaan oppilaan toiveita tuntien suhteen.
Laskutus tapahtuu viiden opetuskerran välein. Puolet laskusta tulee ensimmäisen pidetyn tunnin jälkeen ja seuraavat aina viiden pidetyn opetuskerran välein. 
Olen opettanut vuodesta 2017 lähtien. Sain ensimmäisen piano-oppilaani Sibelius-Akatemian opintojen aikana ja sen jälkeen olen opettanut pianonsoittoa aktiivisesti musiikkiopistoissa ja yksityisesti. Säveltämistä opetin ensi kerran syksyllä 2020 sävellyspedagogiikkaopintoihini liittyvässä harjoittelussa. Haluan tarjota oppilailleni mahdollisuuden yhdistää pianonsoitto ja säveltäminen.


INFO:

Hintoihin lisätään matkakulut joko julkisten kulkuneuvojen mukaan tai autolla 50 kilometriä ylittävän matkan osalta 0,53€/km. Saat arvion matkakuluista tilauksen yhteydessä.

Kaikki hinnat sovitaan aina ennen työn aloittamista. Muutoksia hintaan tulee ainoastaan silloin, jos asiakas haluaa muuttaa tai lisätä kesken työn jotain, joka oleellisesti lisää käytettyjen työtuntien määrää. 

Laskutus tapahtuu pääasiassa aina projektin jälkeen. Yli yhden kerran opetussuhteissa ensimmäinen lasku lähetetään ensimmäisen pidetyn opetustunnin jälkeen ja siitä eteen päin laskutetaan viiden opetustunnin välein.

Sävellys- ja sovitustilaukset sekä opetus sisältävät alv. 24 % (Nuoteissa alv. 10%). 

Ole rohkeasti yhteydessä minkä tahansa muun tyyppisen tarjouksen kanssa!