Hinnasto

Selaamalla alas päin löydät hinnat esiintymisistä, sävellyksistä ja sovituksista sekä opetuksesta. Ole rohkeasti yhteydessä minkä tahansa muun tyyppisen tarjouksen kanssa! 

Kaikki hinnat sovitaan aina ennen työn aloittamista. Muutoksia hintaan tulee ainoastaan silloin, jos asiakas haluaa muuttaa tai lisätä kesken työn jotain, joka oleellisesti lisää käytettyjen työtuntien määrää. 

Laskutus tapahtuu pääasiassa aina projektin jälkeen. Kuitenkin pidemmissä opetussuhteissa puolet laskusta lähetetään jo opetussuhteen alussa.

Hintaan lisätään matkakulut yli 50 km ylittävästä matkasta sekä mahdollinen tilavuokra.

Sävellys- ja sovitustilaukset sekä opetus sisältävät alv. 24 %

Esiintymiset

Esiinnyn pianistina ja urkurina soittamalla julkisia konsertteja, kotikonsertteja, häitä, hautajaisia, säestyksiä perhejuhlissa sekä konsertteja ja taustamusiikkia yritys- ja muissa tilaisuuksissa.

Nyt on hyvä tilaisuus viedä yritystilaisuutesi tai tapahtumasi uudelle tasolle tilaamalla upea kattaus klassista pianomusiikkia tai taustamusiikkia!

Yhtenä erikoisuutena tarjoan kotikonsertteja ja perhejuhlaesiintymisiä, joihin voit toivoa joko soolopianomusiikkia tai vaihtoehtoisesti kattauksen lauluja laulajapartnerini kanssa.

Olen esiintynyt soolopianistina, kamaripianistina, liedpianistina, säestäjänä ja urkurina jo vuodesta 2013 lähtien. Pitkällä kokemuksella ja Suomen korkeimmalla musiikkialan koulutuksella takaan unohtumattomimmat konserttielämykset ja juhlat. Klassisen musiikin lisäksi minulla on kokemusta ja koulutusta myös kirkkomusiikista.  

Jokaisen esiintymisen ohjelmisto on aina sovittavissa tilauksen yhteydessä. Voit kertoa suuntaa antavan toiveen ohjelmistosta ja ehdotan sinulle sopivia kappaleita ohjelmistostani. Aikataulusta riippuen opettelen myös ohjelmistoni ulkopuolisia teoksia. Ole siis mieluummin aina ajoissa tilauksen kanssa!

Alla hinnasto keskeisimmästä esiintymistarjonnastani. Ole kuitenkin rohkeasti yhteydessä minkä tahansa muun tyyppisen esiintymistarjouksen kanssa!

Hinnat:

 • Julkinen soolokonsertti 20-30 min: 259€
 
 • Julkinen soolokonsertti 50-60 min: 519€
 
 • Vihkiminen tai hautajaiset: 249€
 
 • Musiikki ja säestykset hääjuhlassa tai
  muistotilaisuudessa: 499€

  Musiikit sisältävät kaikki säestykset ja taustamusiikit sekä 1-3 haastavampaa soolo- tai kamarimusiikkiteosta.

 
 • Kotikonsertti tai perhejuhla 20-30 min: 199€

  Musiikit yhtenä kokonaisuutena tai ripoteltuna pitkin juhlaa. Ohjelmistona joko soolopianomusiikkia tai kattaus lauluja laulajapartnerini kanssa.

 
 • Taustamusiikki 20-30 min: 149

   

Sävellykset ja sovitukset

Teen sävellyksiä, sovituksia ja nuotinnoksia asiakkaan tarpeisiin.

Kaikki sävellykset ja sovitukset räätälöidään mahdollisimman hyvin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa voin auttaa myös sovitukseen tarvittavien esiintyjien etsinnässä.

Teen transkriptioita. Transkriptio tarkoittaa sovitusta, jossa jo olemassa oleva sävellys sovitetaan uudelle kokoonpanolle. Esimerkiksi orkesterikappaleen sovittaminen uruille tai vaikkapa pianokappaleen sovittaminen jousiyhtyeelle. 

Teen nuotinnoksia ja nuottien digitalisointeja. Jos sävellät itse lauluja korvakuulolta tai käsin kirjoittamalla, voit tilata minulta nuotit digitaalisessa muodossa varsin edullisesti.

Teen mielelläni sovituksia ja sävellyksiä myös pedagogiseen tarkoitukseen. Soitonopettaja, ole siis rohkeasti yhteydessä, mikäli kaipaat uutta pedagogista materiaalia!

Olen säveltänyt ja sovittanut vuodesta 2013 lähtien. Olen saanut enimmäkseen sovitustilauksia muun muassa häihin, hautajaisiin ja levyille. Vuosien kokemuksella ja erityisesti Sibelius-Akatemiassa saamallani koulutuksella takaan laadukkaan työjäljen.

Teen kaikki sävellykset ja sovitukset digitaalisina nuotteina, jotka asiakas saa sovittuun päivämäärään mennessä sähköpostiinsa.

Tilauksen kanssa kannattaa olla ajoissa varsinkin silloin, jos esityspäivä on jo tiedossa.

Lopullinen hinta määräytyy ensimmäisen tapaamisen tai etäneuvottelun jälkeen. Useamman kuin kahden teoksen tilaamisessa huomioidaan määräalennus! 

Hinnat:

 • Lyhyt sovitus, transkriptio tai nuotinnos 49-299€

  Noin 30-50 tahdin mittainen kokonaisuus. Sisältää tarpeen mukaan yhden 30-60 minuutin mittaisen (etä)tapaamisen tai viestineuvottelun asiakkaan kanssa prosessin alussa.

 
 • Pitkä sovitus, transkriptio tai nuotinnos 299-599€

  Noin 50 tahdin mittainen tai pidempi kokonaisuus. Sisältää kaksi noin 30-60 minuutin (etä)tapaamista tai viestineuvottelua asiakkaan kanssa prosessin alussa ja keskivaiheilla.

 
 • Uusi sävellys 199-2499€

  Täysin uuden sävellyksen luominen asiakkaan toiveiden mukaan. Sisältää 2-4 (etä)tapaamista asiakkaan kanssa prosessin aikana. Yli kuukauden työtunteja vaativissa sävellyksissä noudatetaan Suomen Säveltäjät ry:n palkkiosuosituksia.

Opetus

Opetan pianonsoittoa ja säveltämistä.

Voit saada yksityis- ja duotunteja joko pianonsoitossa tai säveltämisessä, mutta myös räätälöidysti molemmissa.

Yksityistunneilla saat yksilöopetusta pianonsoitossa ja/tai säveltämisessä.

Duotunneilla voit käydä esimerkiksi ystävän tai sisaruksen kanssa. Pianonsoiton ja/tai sävellyksen duotunneilla keskitytään ensisijaisesti nelikätisen pianomusiikin soittamiseen tai yhteisen sävellyksen tekemiseen. Duotunteihin kuuluu kuitenkin jonkin verran myös yksilöopetusta. Duotuntien hinnat ovat samat kuin yksilötunneissa.

Jokainen opetus räätälöidään oppilaan toiveiden mukaan. Oppilas voi esimerkiksi käyttää 10×60 tunneista puolet pianotunteihin ja puolet sävellystunteihin. 

Sain ensimmäisen piano-oppilaani Sibelius-Akatemian opintojen aikana syksyllä 2017 ja sen jälkeen olen opettanut pianonsoittoa aktiivisesti eri musiikkioppilaitoksissa ja yksityisesti.

Säveltämistä opetin ensi kerran syksyllä 2020 sävellyspedagogiikkaopintoihini liittyvässä harjoittelussa ja pidän siitä tosi paljon.

Olen itse kokenut, kuinka säveltäminen on tukenut pianonsoittoani ja avartanut muusikkouttani. Siksi haluankin tarjota myös oppilailleni mahdollisuuden yhdistää nämä kaksi.

Opetukseeni ovat kaikki tervetulleita iästä ja tasosta riippumatta! Opettajan uralla olen ehtinyt opettaa kaikenikäisiä ja -tasoisia 6-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin. 

Opetus tapahtuu Etelä-Tuusulassa tai kotonasi, mikäli sieltä löytyy riittävän hyvä piano.

Myös etäyhteydellä opettaminen onnistuu varsinkin sävellystunneilla. Myös pianotunnit onnistuvat etänä, mikäli asiakas niin toivoo.

Suomi ja englanti ovat opetuskieliäni.

Jokainen viiden ja 10 kerran opetussuhde sisältää noin 15-30 minuutin mittaisen (etä)tapaamisen, jossa kartoitetaan oppilaan toiveita tuntien suhteen.

Viiden ja 10 kerran opetussuhteissa tuntien laskutus tapahtuu kahdessa erässä: puolet laskusta tulee ensimmäisen pidetyn tunnin jälkeen ja loput laskusta viimeisen kerran jälkeen. 

Toimin lukuvuonna 2022-2023 Käpylän musiikkiopistossa pianonsoitonopettajan sijaisena (24.10.-30.4.). Työpäiväni siellä ovat maanantaista torstaihin noin klo 13-19 välillä. Näin ollen opetus sopii parhaiten perjantaisin tai ma-to ennen klo 12. Käpylän työn päättyessä 21.4.2023 kalenterini väljenee ja voin opettaa minä arkipäivänä tahansa. Viikonloppuisin opetan vain poikkeustapauksissa.

Hinnat:

 • Pianotunti tai sävellystunti 1×45 min: 58€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 1×60 min: 77
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 5×45 min: 255€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 5×60 min: 339€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 10×45 min: 499€
 
 • Pianotunti tai sävellystunti 10×60 min: 662€
 
Huom! Hinnat ovat samat sekä yksilö- että ja duotunneissa. Duotunneilla soittaminen keskittyy kuitenkin enemmän nelikätiseen pianomusiikkiin tai yhteissäveltämiseen.